Every day is a good day to ride
Au mai rămas
42
zile până la
Crater XCO 2019
Proiecte
 • _
 • _
 • _
 • _
 • _
 • _
 • _
Utile
 • _
 • _
 • _

Cupa “Crater” XCO

Paşi de urmat pentru a participa:

1. te înscrii în lista participanţilor (vezi tabelul de mai jos);

2. achiţi taxa de participare;

3. foarte important pentru tine este să trimiţi confirmarea plăţii folosind formulul de pe pagina cu lista celor înscrişi;

4. descarci şi completezi declaraţia de participare ce trebuie să predai la preluarea numărului de concurs;

5. citeşti cu atenţie şi reţii Regulamentul şi restul informaţiilor legate de eveniment;

6. revii periodic pe site şi urmăreşti pagina de facebook pentru ultimele noutăţi;

iar după toate acestea rămâne doar 7. să te antrenezi; 8. să recunoşti traseul; 9. să-ti pregăteşti bicicleta şi 10. să ne vedem la start pentru a prelua pachetul şi numărul de participare! Notă: înscrierea şi plata taxei o să fie posibilă şi la faţa locului, înainte de eveniment dar ca să evităm cozile, aglomeraţia şi nervozitatea îî mai simplu conform celor descrise la punctele 1-3!

 

Înscrieri se pot face:

 • online între ..mai 2019 –  2 iulie 2019 până la ora 23:59;
 • sau la faţa locului în 5-6 iulie și în ziua concursului > în acest caz doritorii posibil să nu primească toate produsele din Pachetul de start, în cel mai rău caz doar număr de concurs! Produsele pentru pachetele de start sunt în limita stocului disponibil.

 

Taxa de participare diferă în funcţie de momentul achitării:

 • taxă redusă între .. Mai – 28 Iunie ora 23:59 este de:

- 50 Lei la Categoriile Amatori, Hobby, CN;

- 30 lei la Copii și Familii;

- 100 lei la Categorii UCI.

Pentru a beneficia de taxă redusă: mai întâi trebuie să vă înscrieţi online, să achitaţi taxa şi să confirmaţi plata taxei de participare (încărcarea documentului emis de bancă în formularul din pagina cu lista celor înscrişi) în ziua în care aţi ahitat taxa (cel târziu până la data de 28 iunie ora 23:59).

 • taxă în ultima săptămână între 29 Iunie –  2 Iulie ora 23:59 este de:

- 60 Lei la Categoriile Amatori, Hobby, CN;

- 40 Lei la Copii şi Familï;

- 110 lei la Categorii UCI.

 

 • taxă la faţa locului în 5 și 6 Iulie respectiv în 7 iulie la cursa Copii și Familiy este de:

- 70 Lei la Categoriile Amatori, Hobby, CN;

- 50 Lei la categoriile Copii şi Familii;

- 120 lei/25 Euro la Categorii UCI.

Validarea înscrierilor se va face la faţa locului pe baza unui act de identitate sau certificat de naştere la copii şi obligatoriu doar după completarea Declaraţiilor de propria răspundere sau a Declaraţiilor de acord pentru minori!

Descarcă aici Declaraţia de propria răspundere şi Declaraţia părinte pentru minori. Imprimă, completează acasă şi hai cu declaraţia la înscrierile de la faţa locului pentre a uşura procesul de înscrieri şi de ridicare a pachetelor de start. Astfel am reuşi să evităm agitaţiile şi nu s-ar forma cozi!

 

Taxa se poate achita:

- prin transfer bancar până la 02 iulie 2019 ora 23:59:

 • prin transfer bancar (nu depunere în contul nostru!) în contul CS Velo Sport Oradea: RO48 BTRL 0050 1205 N953 34XX, Banca Transilvania Oradea, cu precizarea:

-  taxa Crater Maraton trecând obligatoriu traseul ales şi categoria de vârstă,

- numele şi localitatea participantului pentru care s-a achitat taxa;

Cei care aleg plata prin bancă sunt rugaţi să confirme plata prin trimiterea unei copii scanate/fotografie de pe documentul emis sau print screen de pe tranzacţie folosind Formularul de Confirmare a plăţii de pe pagina cu Lista concurenţilor înscrişi. Nu trimiteţi confirmarea plăţii prin mail, acesta nu va fi luat în considerare!

- sau la faţa locului în 5-6-7 iulie 2019.

Persoanele sub 18 ani se vor putea înscrie pe răspunderea comună a minorului şi a unui părinte (tutore legal). Un părinte trebuie să semneze acordul de participare a minorului. Din declaraţie reiese faptul că părinţii sunt de acord ca minorul în cauză să participe la Crater Maraton.

Minorii, ai căror părinţi nu pot fi prezenţi la Start pentru a semna Declaraţia de acord, se vor prezenta cu declaraţia descărcată de pe site (vezi mai sus) şi semnată. Din declaraţie trebuie să reiese că sunt de acord cu participarea minorului la competiţie iar în cazul eventualelor accidentări suferite de acesta/defectare a bicicletei nu vor pretinde nici un fel de daune de la organizatori. În caz contrar minorul nu va putea participa la concurs.

Concurenţii care nu se prezintă la Start, care sunt descalificaţi sau care abandonează nu au dreptul să solicite returnarea taxei de înscriere.

Pachetele de start conţin (unele produse în limita disponibilităţii oferite de sponsori/parteneri):

- acces gratuit la Ştrand Venus Băile 1 Mai: doar cei care figurează în lista celor înscrişi pe site (până în ..iulie) şi achită taxa de participare vor avea acces gratuit în zilele de ….. la Ştrand Venus Băile 1 Mai (accesul se va face pe baza actului de identitate şi pe baza listei de participanţi on-line!)

- medalie de participare
- tricou
- pasta party după eveniment
- cupoane de reduceri la magazinele partenere

- şi altele …în curs de actualizare…

Premii:

Se vor acorda premii primilor 10/5 de la categorii UCI si primilor 3 de la celelalte categorii. Vor fi premii în bani (cel puţin …. lei), cupoane de cumpărături, produse. …în curs de actualizare…

Pentru înscrieri completaţi toate rubricile tabelului de mai jos.

Prin înscriere fiecare participant confirmă că a citit, înţeles şi acceptat condiţiile de participare şi regulamentul, îşi asumă riscurile participării la competiţie şi sunt responsabili pentru propriile acţiuni care ar trebui să ţină cont de circumstanţe relevante ca: schimbarea vremii, condiţii meteo, condiţiile din teren, zona în care se află şi echipamentul pe care il utilizează.

Înscriere / Bejegyzés / Registration – Cupa Crater XCO

/ /

Datele cu caracter personal nu vor fi divulgate către terțe părți și nu vor fi afișate pe site, sunt necesare doar pentru a vă informa în privința unor nereguli sau neclarități apărute în procesul de înscriere.Lista participanților înscriși

Comments are closed.

Sponsor principal
Sponsori
Parteneri
Colaboratori
Parteneri media